Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Teknolojitek

Teknolojitek gündeminden tarafsız haberler

Teknolojitek

Teknolojitek gündeminden tarafsız haberler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

CHP, Burcu Köksal’ın AKP’ye Geçişine Tepki Gösterdi: “Halkın Arasında Nasıl Dolaşacak?”

By Murat Şahin
12 Mayıs 2026 1 Min Read
CHP, Burcu Köksal’ın AKP’ye Geçişine Tepki Gösterdi: “Halkın Arasında Nasıl Dolaşacak?” için yorumlar kapalı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AKP) katılacağını açıklamasının ardından, belediye önünde düzenlediği eylemle bu durumu protesto etti. Eylemde ilk olarak konuşan CHP İl Başkanı Hasan Karadeniz, Köksal’ın geçmişteki siyasi duruşuna dikkat çekti. Ardından CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, “Burcu Köksal halkın arasında nasıl dolaşacak?” diyerek tepki gösterdi.

Eyleme, CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de katıldı. Enginyurt, konuşmasında Köksal’ın CHP adayı olarak seçildiğini ve vatandaşların bu nedenle ona oy verdiğini hatırlatarak, “Köksal’ın ailesi de CHP’li. Yarın AKP’ye geçtiğinde ilk işi Fesli Kadir’in mezarını ziyaret etmek olmalı. Bütün bunların ardından özür dilemelisin” dedi.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarına atıfta bulunan Enginyurt, “O dönemde Deniz Gezmiş idam sehpasına giderken korkmuyordu. Peki Burcu Köksal neden korktu?” diyerek Köksal’a yönelik eleştirilerini sürdürdü.

Murat Emir ise, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in selamını ileterek, Köksal’ın mevcut durumunu sorguladı. “Burcu Köksal, AKP’ye katılmasıyla halkın arasında nasıl bir açıklama yapacak? Bu durumu nasıl savunacak?” diye sordu. Emir, köklü bir desteğe sahip olan CHP’nin, AKP’nin transfer politikalarına rağmen başarılı olacağını belirtti.

Emir, “Bu ülkeyi AKP karanlığından kurtaracağız. Umutsuz olmayın, hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullanarak destekçilerine teşekkür etti. “Bize olan desteğiniz sürdükçe, buradaki iktidarımızı pekiştireceğiz. Burcu Köksal’ın geleceği hakkında düşünmesi gereken o” diyerek sözlerini tamamladı.

Author

Murat Şahin

Follow Me
Other Articles
Previous

Matrix Serisinde Büyük Kriz: Warner Bros. Milyonlarca Dolar Tazminat Aldı

Next

Eskişehir’de Demiryolu Personeli Lojman Sorunu Gündemde: TÜRASAŞ’a Tepkiler Artıyor

SON YAZILAR

  • Tutuklanan Erdal Beşikçioğlu açığa almıştı: ‘Etkin pişmanlık’ ifadesi verip şikayetçi olduğu ortaya çıktı!
  • Tecno 0mm Çerçevesiz Konsept Telefonunu Tanıtmaya Hazırlanıyor
  • Edirne’de balya bağlamak 4 gün süreyle yasaklandı
  • ABD ekonomisinde soğuma sinyalleri: Tüketici frene bastı, gelir artışı beklentinin altında kaldı
  • Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Ünlü ekonomistten kritik uyarı
  • Citi, Fed’e yönelik gevşeme beklentisini değiştirmedi
  • Pekin’den Washington’a sert misilleme mesajı: Çin tarafı gerekli tedbirleri alacağını duyurdu
  • “Türkiye bütüncül bir manifestoya ihtiyaç duyuyor”
  • Salah transferinde ibre tersine döndü: Taraftarın tavrı değişti
  • Mauro Icardi’den Wanda Nara’ya sert sözler: ‘Kral piyonlarla tartışmaz’

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (845)
  • Ekonomi (61)
  • Haber (289)
  • Sağlık (89)
  • Teknoloji (43)
Copyright 2026 — Teknolojitek. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al
beylikdüzü escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort istanbul escort
adana escort