3 hemşirenin cep telefonu ve cüzdanlarını çalıp, kredi kartıyla harcama yaptı

Adana’da Cep Telefonu ve Cüzdan Hırsızlığı Yapan Genç Tutuklandı

Adana’da hasta ziyareti bahanesiyle 1’i özel, 3 farklı hastaneye giren 18 yaşındaki Emirhan T., 3 hemşirenin cep telefonu ve cüzdanlarını çaldı. Çaldığı bir cüzdandaki kredi kartıyla 10 bin 500 lira harcama yaptığı belirlenen Emirhan T., polis ekipleri tarafından yakalandı. Tutuklanan Emirhan T., ifadesinde, “Güvenlik kamerasındaki kişi benim ancak hırsızlık yapmadım” dedi.

Olay, 7 Aralık’ta Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde meydana geldi. Hasta ziyareti bahanesiyle binaya giren Emirhan T., Radyoloji Bölümü’nde dolaşırken hemşire E.K.’nin içinde kredi ve banka kartları, kimlik, personel kimlik kartı ile 700 lira bulunan cüzdanı çaldı. Daha sonra diğer hemşirelerle karşılaşan Emirhan T., dikkat çekmemek için cerrahi maskeye ihtiyacı olduğunu belirtti ve maske aldı. Güvenlik kamerası o anları kaydetti.

Emirhan T., 12 Aralık’ta aynı yöntemle girdiği Balcalı Hastanesi’nde hemşire Z.S.Ç.’nin cüzdanını çalarak kredi kartıyla 10 bin 500 lira harcadı. Aynı şekilde 14 Aralık’ta Yüreğir ilçesindeki özel hastanede hemşire İ.Y.’nin cep telefonu ve bileğini çalan Emirhan T., kaçtı.

Hemşirelerin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek Emirhan T.’yi tespit etti. Evine baskın düzenleyen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Emirhan T., tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


 
Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – 22 ay sonra gelen faiz indirimi gazetelerde böyle yankılandı: Piyasalar rahatladı

TIKLAYIN – 2024 yılı Cumhurbaşkanı Erdoğan için nasıl geçti?

TIKLAYIN – Fatih Terim transferi “Merhaba İmparator” diye duyuruldu

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Asgari ücreti unutun, Kudüs’ün fethi yakın!

TIKLAYIN – Kamu vakfında naylon fatura skandalı; Aile Bakanı’nın eşi ve MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu istifa ettirildi iddiası!

TIKLAYIN – Anket şirketleri yöneticileri yanıtladı: CHP neden oy kaybediyor?

TIKLAYIN – Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı, ocakta sigara fiyatlarına gelecek zam tahminini açıkladı

Related Posts

Suriye Dışişleri: Uluslararası toplumu İsrail saldırılarına karşı sorumluluk almaya davet ediyoruz

Suriye Dışişleri Bakanlığı, İsrail saldırılarına tepki göstererek, “Suriye, topraklarını ve halkını savunma hakkını her türlü yöntemle koruyacaktır” dedi. Uluslararası topluma çağrı yapılan açıklamada, “İsrail saldırılarına son vermek için sorumluluk almaya ve acil önlemler almaya davet ediyoruz” denildi.

İsrail’in Suriye’ye Hava Saldırısında 6 Kişi Hayatını Kaybetti

İsrail’in Suriye’nin başkenti Şam ve Dera şehrine düzenlediği hava saldırılarında 6 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı. Saldırıların, Dürzi gruplar ile Suriye ordusu arasındaki çatışmalar bahane edilerek gerçekleştirildiği bildirildi.

Samsunspor Okan Kocuk ile Sözleşme Uzattı

Samsunspor, kaleci Okan Kocuk’un sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattığını duyurdu.

Trump’tan Rusya’ya yaptırım tehdidi! Ortalık çok fena karışacak

ABD Başkanı Donald Trump ile NATO Genel Sekreteri Mark Rutte bir araya geldi. Beyaz Saray’daki görüşmenin ardından Rutte ve Trump kameralar karşısına geçti. “RUSYA’YA AĞIR YAPTIRIMLAR UYGULAYACAĞIZ” Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e tehditler …

CHP’li Tanrıkulu’ndan dikkat çeken kanun teklifi

CHP’li Sezgin Tanrıkulu tutuklu ve hükümlülerin doğum sırasında eşlerin yanında olabilmeleri için infaz yasasında değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi verdi.

Kırklareli’nde ağaçlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

Kırklareli’nde anızdan çıkıp ağaçlık alana sıçrayan yangın söndürüldü