Antalyalılar Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde buluşuyor

Antalya’da Gençler, Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde Buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik projeler kapsamında Atatürk Parkı’nda Gençlik Merkezi’ni ziyarete açtı. Akdeniz ve Toros Dağları manzaralı merkez, üniversite öğrencileri, gençlik toplulukları ve STK’lara buluşma ve etkinlik alanı sunuyor. Son olarak, Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri, merkezin terasında erken yılbaşı temalı bir etkinlik düzenledi. Karaoke şarkılarıyla keyifli zaman geçiren öğrenciler, merkezin gençlik liderlerinden projeler hakkında bilgi aldılar. Etkinliğin sonunda öğrencilere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeni yıl mesajını içeren hediyeler ve 1 yıllık dijital kütüphane kartı da verildi.

Yeni Projeler Geliyor

Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney, merkezin yakında gençlere psikolojik danışmanlık, e-ticaret eğitimleri ve İngilizce konuşma kulüpleri gibi hizmetler sunmaya başlayacağını belirterek, “Gençler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nden randevu alarak bu fırsatlardan yararlanabilir” dedi.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Araştırma Görevlisi Samiye Sinem Çoban ise merkezi çok beğendiğini ifade ederek, “Böyle güzel bir mekânın gençlere hediye edilmesi çok kıymetli. Speaking Club, film analizi ve gençlik kampı gibi projeler üzerinde çalışıyoruz. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Related Posts

Şaşkına çeviren olay! Kulübüne haber vermeden Rusya’ya imza attı

MKE Ankaragücü, yıldız oyuncusu Renaldo Cephas’ın kulübün bilgisi dışında Rusya’nın Nizhny Novgorod ekibiyle sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulüp yetkilileri, bu durumun kendilerine haber verilmeden gerçekleştiğini ve bu konuda hukuki süreç başlatıldığını belirtti.

Gazze’deki hükümetten uluslararası basının bölgeye girişini engelleyen İsrail’e tepki: Gazze’de açlık olmadığını iddia eden İsrail, yabancı gazetecilerin Gazze’ye girişinden neden korkuyor?

Gazze’deki hükümetten uluslararası basının bölgeye girişini engelleyen İsrail’e tepki: Gazze’de açlık olmadığını iddia eden İsrail, yabancı gazetecilerin Gazze’ye girişinden neden korkuyor?

Kars’ta uyuşturucu taciri 2 kişi tutuklandı

Kars’ta bir yolcu otobüsünde üzerlerinde uyuşturucu madde ile yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Ünlü futbolcunun adı ‘vampir’e çıktı: Öğrencilerden zorla kan almış

Doğu Asya’da bir ada ülkesi olan Tayvan, ülkenin en bilinen futbol yıldızı Chou Tai-ying ile ilgili iddialarla çalkalanıyor. İddiaya göre sokakta yaşlıların bile tanıyabileceği kadar ünlü bir futbolcu olan Tai-ying, ülkenin saygın üniversitelerinden birinde öğrencileri mezun etmek için zorla onlarca kez kan vermelerini istedi…

Bakanların yasama karnesi: 30 bin 546 önerge verildi, 16 bin 908’i yasal süre geçtikten sonra cevaplandı, 8 bin 792’si yanıtsız bırakıldı

Bakanların yasama karnesi: 30 bin 546 önerge verildi, 16 bin 908’i yasal süre geçtikten sonra cevaplandı, 8 bin 792’si yanıtsız bırakıldı

Çin’in başkenti Pekin’de sel faciası 30 can aldı: On binlerce insan yerinden oldu

Çin’in başkenti Pekin ve çevresini etkisi altına alan şiddetli yağışlar, büyük çaplı sellere neden oldu. Cumartesi günü başlayan ve kenti felç eden afet sonucunda ilk belirlemelere göre 30 kişi hayatını kaybederken, yaklaşık 80 bin kişi güvenli bölgelere tahliye edildi. Sel nedeniyle bölgedeki altyapıda ciddi hasarlar oluştu; 136 köye halen ulaşım ve elektrik sağlanamıyor.