Yunan adası Santorini’de OHAL ilan edildi

Volkanik patlama riskiyle karşı karşıya olan Yunan adası Santorini’de olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi.

Yunanistan’ın depremlerle sarsılan adası Santorini’de 1 Mart’a kadar OHAL ilan edildiği duyuruldu.

Santorini Adası’nda olası hırsızlıkların engellenmesi amacıyla polis gücü ve kontrollerin artırıldığı bilgisi de paylaşıldı.

Related Posts

‘Putin-Zelenski görüşmesi mümkün’ Kremlin şartlarını açıkladı…

Rusya, İstanbul’da gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yaptı. Kremlin’den yapılan açıklamada, Ukrayna ve Rusya liderlerinin görüşmesinin mümkün olduğu belirtildi. Ancak Kremlin, önce 1000’er kişilik esir değişiminin tamamlanması gerektiğini vurguladı.

Barış görüşmelerinden saatler sonra, Rusya sivil otobüsü vurdu

Rusya’nın Sumi’de bir minibüsü vurduğu saldırıda 9 sivil hayatını kaybetti. Olay, İstanbul’daki barış görüşmelerinden saatler sonra yaşandı. Aynı gün Ukrayna da Kırım’da Rusya’ya ait bir mühimmat deposunu hedef aldı.

Nükleer pazarlığa devam: İran, Avrupa ile İstanbul’da görüştü

ABD ile nükleer program konusunda dört tur görüşme yapan İran, bu kez İngiltere, Fransa ve Almanya’dan temsilcilerle İstanbul’da masaya oturdu.

Özgür Çelik ‘Şimdi yeni bir ‘gösteri’ye geçtiler’ diyerek duyurdu: ‘İtirafçı görünümlü iftiracı…’

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Ekrem İmamoğlu ve CHP’li belediyelere yönelik yürütülen soruşturmalarda “yeni bir ‘gösteri’ye geçtiler” diyerek, tutuklu siyasilerin özgürlükleriyle, aileleriyle, birikimleriyle ve çocuklarıyla tehdit edildiğini ifade etti.

Erdoğan: Terör örgütü feshini açıklayınca rahatsız olanlar, Boğaz’da viskilerini yudumlayıp devrimcilik oynarken terörden kazandılar!

Erdoğan: Terör örgütü feshini açıklayınca rahatsız olanlar, Boğaz’da viskilerini yudumlayıp devrimcilik oynarken terörden kazandılar!

Güneydoğu Gazisi Hüseyin Özlük’ün anlattıkları stüdyodakileri ağlattı

Güneydoğu Gazisi Hüseyin Özlük, Sözcü TV’de ‘Başkent Kulisleri’ programında terör örgütü PKK’nın fesih ve silah bırakma kararını değerlendirdi. Özlük, yaşadığı ve tanık olduğu olayları anlattı.