İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında İlkadım ilçesindeki M.İ.Y.’nin evine operasyon düzenledi. Şüphelinin elbise dolabını sera gibi kullanarak kenevir yetiştirdiği tespit edildi. Evde yapılan aramalarda; 335 gram esrar, 3 kök kenevir bitkisi ve özel iklimlendirme sistemi ele geçirildi. Gözaltına alınan M.İ.Y.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Related Posts
İsrail işgalinin sembolü Ayrım Duvarı’nı şiddetli yağmur vurdu
İşgal altındaki Batı Şeria’da etkili olan aşırı yağış, İsrail’in işgal politikaları çerçevesinde inşa ettiği Ayrım (Utanç) Duvarı’nın bir bölümünü yıktı.
Pakistan’da ABD-İsrail protestosu. ABD Konsolosluğu’na girmeye çalıştılar, 9 kişi öldü
Pakistan’ın Karaçi kentinde, ABD ve İsrail’in İran’a düzenlediği saldırılara tepki gösteren grup, ABD Konsolosluğu’na girmeye çalıştı. 9 kişinin öldüğü protestolarda, Birleşmiş Milletler’e (BM) ait çok sayıda bina da ateşe verildi.
Filipinler’i vuran tayfunda can kaybı 66’ya yükseldi
Filipinler’in orta kesimlerini vuran Kalmaegi Tayfunu’nda hayatını kaybedenlerin sayısı 66’ya yükseldi.