Husiler, İsrail’in Ben Gurion Havalimanı ve ABD’nin uçak gemisini bombaladı

Husiler, Filistin Havalimanını Hedef Aldı!

Husilerin askeri sözcüsü Yahya Seri, yaptığı açıklamada işgal altındaki Filistin’in Yafa bölgesindeki İsrail’e ait Ben Gurion Havalimanı’nı ‘Filistin-2’ tipi hipersonik balistik füze ile hedef aldıklarını ve operasyonun başarıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Seri, Husilerin ABD’nin saldırılarına karşı direnmeye devam ettiklerini vurgulayarak, son saatlerde başkent Sana ve diğer bazı kentlerde sivil tesislerin saldırıya uğradığını ifade etti.

ABD uçak gemisi ‘USS Harry Truman’ ve ona bağlı gemileri hedef aldıklarını belirten Seri, Kızıldeniz’deki düşman savaş gemilerine yönelik operasyonların başarıyla gerçekleştiğini aktardı.

KAYNAK: DHA

Related Posts

Karısının sosyal medyadan canlı yayın yaptığı kişiye saldırdı

Kağıthane’de, 8 Temmuz Salı günü Merkez Mahallesi Bağlar Caddesi’nde yaşanan olayda, Bülent B. (34), iddiaya göre eski eşiyle sosyal medyada canlı yayın yapan Taner A.’ya bıçakla saldırdı. Kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi bıçaklanarak yaralandı.

En zengin 4 Afrikalının servetinin yüzde 1’i kıtanın tüm sorunlarını çözebilir

Afrika kıtası yoksullukla boğuşuyor. Ancak sorun fakirlikte değil zenginlikte. IMF’nin Nisan 2024 Dünya Ekonomik Görünümü raporundaki verilerine göre, ülkelerin kişi başına düşen gayrisafi yurt içi hasılası (GSYH) göz önünde bulundurulduğunda …

Kosova Cumhurbaşkanı Osmani’den Trump açıklaması: Sırbistan’ın saldırmasını engelledi

Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, Sırbistan’ın yakın zamanda ülkesine saldırmasını ABD Başkanı Donald Trump’ın katılımıyla engellendiğinden emin olduğunu söyledi.

Özgür Özel’den Osman Gökçek’e tepki: Senin kursağından geçen her lokmada şaibe var utanmadan millete laf ediyor, bozuk tohum!

Özgür Özel’den Osman Gökçek’e tepki: Senin kursağından geçen her lokmada şaibe var utanmadan millete laf ediyor, bozuk tohum!

Öcalan’ın videolu mesajına terör örgütünden yanıt: ‘Somut adım atılmamış olsa da…’

Terör örgütü PKK lideri Öcalan’ın videolu mesajına ilişkin silah bırakması beklenen terör örgütünden açıklama geldi.

Mansur Yavaş’tan ‘tahliye’ çağrısı: ‘Murat Çalık ölürse, bunun adı tasarlayarak cinayettir!’

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sağlık sorunları yaşamasına rağmen cezaevinde tutulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’ın serbest bırakılması çağrısını yineledi. Yavaş, “Öldükten sonra tutuklu yargılayamazsınız. Geri de getiremezsiniz. Onu hemen bırakın. Murat Çalık ölürse, bunun adı cinayettir. Tasarlayarak cinayettir. Bir an evvel tahliye etsinler” dedi.