TSK’dan ihraç edilen teğmenlerden sürpriz ziyaret

Kara Harp Okulu Mezuniyet Töreninde Skandal Kılıç Çatma

Kara Harp Okulu’nun mezuniyet töreninde, yaklaşık 400 teğmen resmi yemin töreninin ardından bir araya gelerek kılıç çatmış ve dönem birincisi Ebru Eroğlu liderliğinde “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganıyla “subaylık yemini” okumuştu.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla olay siyasetin gündemine oturmuştu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, soruşturmanın slogan ya da yemin içeriğiyle değil, tören dışı bu etkinlikle ilgili olduğunu belirtmiş ve “TSK’nın Atatürk’le sorunu olamaz” açıklamasını yapmıştı.

İNÖNÜ’NÜN KIZINA ZİYARET

Tele 1’in haberine göre Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) ihraç edilen teğmenler Ebru Eroğlu, İzzet Talip Akarsu, Deniz Demirtaş ve Serhat Gündar, İsmet İnönü’nün kızı Özden Toker’i ziyaret etti.

Related Posts

66 yaşındaki adam feci kazada hayatını kaybetti

Antalya’nın Serik ilçesinde otomobille motosikletin çarpışması sonucu yaralanan 66 yaşındaki Ömer Ayvacı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Endonezya’da taş ocağı çöktü: 14 kişi can verdi

Endonezya’nın Batı Cava eyaletindeki bir taş ocağında meydana gelen çökme sonucu 14 kişi hayatını kaybetti. Endonezya Ulusal Arama ve Kurtarma Ajansından yapılan açıklamaya göre, Cirebon bölgesindeki Gunung Kuda taş ocağında dün göçük meydana geldi …

Bakanlık açıkladı: Paralar yatırılmaya başlanacak

Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan açıklamada, 251 milyon 273 bin lira tutarındaki tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarılmasına başlandığı ifade edildi.

KYK yurdunda 113 öğrenci zehirlendi: Soruşturma başlatıldı

Sinop Merkez KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda zehirlenme şüphesiyle 113 öğrenci bulantı, karın ağrısı, hafif ateş ve kusma şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. Tedavilerinin ardından öğrenciler taburcu edilirken, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Almanya’yı karıştıran dans gösterisi! Kilisede tavuklarla şarkı söylediler… Binlerce kişi şikayetçi oldu: ‘Dehşet verici’

Almanya’nın Paderborn kentindeki tarihi katedralde düzenlenen bir dans gösterisi, dini çevrelerde büyük tepkiye yol açtı. Bodytalk dans topluluğu tarafından 15 Mayıs’ta Vestfalya’nın 1250. yılı için düzenlenen kutlamalar kapsamında gerçekleştirilen performans, izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı.

CHP’li Sarıbal’dan Kuraklık ve Sulama Krizi Uyarısı

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, kuraklık tehdidi ve tarımsal sulama krizine dair yaptığı açıklamada, hükümeti plansızlıkla suçladı. Tarımda halen salma sulama yönteminin yaygın olduğunu belirten Sarıbal, çiftçinin kuru tarıma yönlendirilmesine rağmen gelir kaybı desteği ve alternatif ürün planlaması yapılmadığını vurguladı.