Taciz davasında şaşırtan karar… Manevi tazminattan vazgeçti

Blake Lively, Justin Baldoni’ye Dava Açtı: Sette Tacize Uğradı İddiası

Ünlü oyuncu Blake Lively, “Bizimle Başladı Bizimle Bitti” filminin çekimleri sırasında yaşadığı iddia edilen taciz olayıyla ilgili Justin Baldoni’ye dava açmıştı. Lively, sette tacize uğradığını iddia etmiş ve Baldoni aleyhine hukuki süreç başlatmıştı.

Justin Baldoni’nin avukatı, suçlamaları reddederken, Lively’nin iddialarını desteklemek amacıyla terapi notları ve tıbbi kayıtların mahkemeye sunulmasını talep etti. Ancak Blake Lively, tıbbi kayıtlarının dava dosyasında yer almasına karşı çıkarak sadece manevi zarar ve tazminat talebiyle yetinme kararı aldı.

Related Posts

Üç harfli market zincirinde satılan zeytinyağı markası hileli çıktı

Tarım ve Orman Bakanlığı, hileli gıda ürünleri listesini güncelledi. Üç harfli market zincirlerinde satılan zeytinyağında hile tespit edildi. Listenin geri kalanında ise sucuk, tereyağı, pide gibi birçok ürün dikkat çekti…

İstanbulluları tedirgin eden görüntü: Alg patlaması!

İstanbul’un Silivri Sahili, alg patlaması (su yosunu) nedeniyle yeşile büründü.

Kaboğlu’ndan Silivri ziyareti sonrası dikkat çeken açıklamalar

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kaboğlu, Silivri Cezaevi’ni ziyaret ettikten sonra dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bakan’a sert sözlerinin ardından tutuklanıp serbest kalmıştı: Avukat Bekiroğlu’nun avukatından dikkat çeken ‘özür’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un kardeşinin telefonundaki ByLock kayıtlarıyla ilgili sert eleştirilerinden sonra tutuklanan ve bugün tahliye edilen Avukat Burak Bekiroğlu’nun avukatı Serdar Öktem’den yazılı açıklama geldi. Bakan Tunç’tan özür dilediklerinin altını çizen Ökten ‘Özrümüzü samimiyetle ifade etmek isteriz’ dedi.

Muharrem İnce, İmamoğlu’nun notunu paylaştı: “Bir iktidarın en zayıf ve çaresiz hali, rakibini ve muhaliflerini tutuklaması”

Muharrem İnce, İmamoğlu’nun notunu paylaştı: “Bir iktidarın en zayıf ve çaresiz hali, rakibini ve muhaliflerini tutuklaması”

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı: Dört şeyi yapmayın

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’ye seyahat etmek isteyen vatandaşlarını 4 konuda uyardı.