Özgür Özel, Melih Gökçek’in Oğluna Tepki Gösterdi
T24 Haber Merkezi
CHP lideri Özgür Özel, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek‘in oğlu Osman Gökçek‘e sert sözlerle tepki gösterdi. Özel, Osman Gökçek’in ‘baklava’ üzerinden yaptığı göndermeye büyük bir tepki gösterdi.
Özgür Özel, Osman Gökçek’e yönelik olarak, “Gitmiş baklava kutusu yaptırmış millete ahlak dağıtıyor. Senin partinin Başbakan Yardımcısı, Meclis Başkanı Bülent Arınç, FETÖ’ye Ankara’yı pazarladın demiş, senin kursağından geçen her lokmada şaibe var utanmadan millete laf ediyor, bozuk tohum!” ifadelerini kullandı.
CHP’nin Adana Mitingi
CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerinden biri de tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar için düzenlendi. Özgür Özel, mitingde yaptığı konuşmada, baklava polemiğine imza atan Osman Gökçek’e sert eleştiriler yöneltti.
Özgür Özel’in konuşmasından satır başları şu şekilde:
- “Senin kursağından geçen her lokmada şaibe var utanmadan millete laf ediyor, bozuk tohum!”
- “Zeydan Başkan 11 yıl önceki ihalenin AKP’nin verdiği ihale parasını veriyor. O ihaleyi yapan AKP’liye ne verilmiş bilmiyoruz. Paralarını ödemiş, bir daha çalışmamış onlarla. O Zeydan Başkan 11 yıl boyunca bir çöp bulamadıkları, Zeydan Başkan’ın eşi Nuray hanım 32 yıldır devlet okulunda öğretmen. Bu kadının kocası mı yapmış yolsuzluk?”