AKP’ye yakın isimlerden bakanlığa Antalya’da yan yana parsellerde 3 ayrı otel yapımı başvurusu

Ahes GYO, Antalya Gazipaşa’da Üç Oteli Yapmak İçin Başvuruda Bulundu

Eski TOKİ Başkan Yardımcısı ve AKP’li Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’in damadı olan, aynı zamanda eski İstanbul Kızılay İl Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi olan Kadem Ekşi’nin akrabalarına ait şirket Ahes GYO, Antalya Gazipaşa’da üç ayrı otel yatırımı planlıyor. Şirket, Çağrankaya Turizm ve Sour Turizm adlı şirketleri aracılığıyla da başvurular yapmıştır.

Cumhuriyet’in haberine göre, Gazipaşa ilçesinde denize sıfır konumda yapılması planlanan otellerin aynı bölgede, bitişik parsellere inşa edilmesi öngörülmektedir. Ahes GYO adına 2308 ada 1 parsel için yapılan projede, 54 bin 152 metrekarelik alana 232 oda kapasiteli bir tesis kurulması ve 341 milyon 582 bin TL’lik yatırım yapılması hedeflenmektedir. Çağrankaya Turizm, 2310 ada 1 parselde 55 bin 451 metrekarelik alanda 217 odalı bir otel inşa etmeyi planlarken, Sour Turizm ise 2312 ada 1 parselde 53 bin 801 metrekarelik alana 239 odalı bir tesis yapmayı hedeflemektedir.

Ahes Holding’in yönetiminde bulunan isimler arasında Süleyman Ekşi ve Mücahid Hamza Ekşi bulunmaktadır. Ekşioğlu Vakfı’nın kurucusu olan Kadem Ekşi’nin yönettiği vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Süleyman Ekşi yürütmektedir. Mücahid Hamza Ekşi ise Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’in kızı Büşra Özçelik ile evlidir.

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?


Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN | 22 ay sonra gelen faiz indirimi gazetelerde böyle yankılandı: Piyasalar rahatladı

TIKLAYIN | Fatih Terim transferi “Merhaba İmparator” diye duyuruldu

TIKLAYIN | Kamu vakfında naylon fatura skandalı; Aile Bakanı’nın eşi ve MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu istifa ettirildi iddiası!

TIKLAYIN | Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı, ocakta sigara fiyatlarına gelecek zam tahminini açıkladı

TIKLAYIN | Sözcü yazarına eski köşe komşusundan yanıt: Bu savaşa alet olarak “Rönesans” imasında bulunması büyük haksızlık

Related Posts

Hollandalı Bakan İsrail’e yaptırım talebi reddedilince istifa etti!

Hollanda’daki geçici hükümetin Dışişleri Bakanı Caspar Veldkamp, koalisyon ortaklarının, srail’e yaptırımların artırılmasını engellemesi üzerine istifa etti. Hollanda’da koalisyon hükümetindeki Yeni Sosyal Sözleşme Partisinden (NSC) Dışişleri Bakanı …

İstanbul Valiliği’nden sahipsiz hayvanlarla ilgili talimat: İvedilikle toplanmalı

İstanbul Valiliği okullarına açılmasına kısa bir süre kala 39 ilçe kaymakamlığına yazı gönderdi. Yazıda başta okul çevreleri olmak üzere, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu tüm alanlarda bulunan sahipsiz hayvanların mevzuat çerçevesinde ivedilikle toplanması gerektiği belirtildi.

Eski şampiyon çocuklarını ringe hazırlıyor

Siirt’te eski Türkiye boks şampiyonu baba, çocuklarını da ringlere hazırlıyor.

Meteoroloji uyardı: Kavurucu günler geri dönüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yurt genelinde hava durumunun az bulutlu ve açık olacağını, sıcaklıkların ise mevsim normallerinin üzerine seyredeceğini açıkladı.

CHP, İnan Güney’e özgürlük talebiyle haftaya Beyoğlu’nda miting yapacak

CHP, İnan Güney’e özgürlük talebiyle haftaya Beyoğlu’nda miting yapacak

Gazze’de can kaybı 62 bin 263’e çıktı

İsrail’in son 24 saatte Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 71 artarak 62 bin 263’e yükseldi.