Aliyev’den Suriye Cumhurbaşkanı Şara’ya sürpriz çağrı: Hazırız

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş- Şara’ya mesaj gönderdi.

“GÜZEL FIRSATLAR OLUŞTU”

Aliyev mesajında, Şara’yı göreve başlaması dolayısıyla kutladı ve başarılar diledi. Azerbaycan ile Suriye arasında dostane ve işbirliğine dayalı ilişkilerin geliştirilmesine büyük önem verdiklerini belirten Aliyev, “Azerbaycan, ülkenizin bu önemli geçiş döneminde gerekli destek ve yardımı sağlamaya hazırdır. Azerbaycan-Suriye ilişkilerinin niteliksel olarak yeni bir düzeye taşınması ve işbirliğimizin yeni içeriklerle zenginleştirilmesi için güzel fırsatlar oluştu” şeklinde konuştu.

“SİZİ AZERBAYCAN’A DAVET EDİYORUM”

Sözlerinin devamında “Bu vesileyle sizi Azerbaycan’a davet ediyorum” diyen Aliyev, “Size en iyi dileklerimi iletiyor, dost Suriye halkına barış, güvenlik ve refah diliyorum” ifadelerini kullandı

Related Posts

66 yaşındaki adam feci kazada hayatını kaybetti

Antalya’nın Serik ilçesinde otomobille motosikletin çarpışması sonucu yaralanan 66 yaşındaki Ömer Ayvacı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Endonezya’da taş ocağı çöktü: 14 kişi can verdi

Endonezya’nın Batı Cava eyaletindeki bir taş ocağında meydana gelen çökme sonucu 14 kişi hayatını kaybetti. Endonezya Ulusal Arama ve Kurtarma Ajansından yapılan açıklamaya göre, Cirebon bölgesindeki Gunung Kuda taş ocağında dün göçük meydana geldi …

Bakanlık açıkladı: Paralar yatırılmaya başlanacak

Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan açıklamada, 251 milyon 273 bin lira tutarındaki tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarılmasına başlandığı ifade edildi.

KYK yurdunda 113 öğrenci zehirlendi: Soruşturma başlatıldı

Sinop Merkez KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda zehirlenme şüphesiyle 113 öğrenci bulantı, karın ağrısı, hafif ateş ve kusma şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. Tedavilerinin ardından öğrenciler taburcu edilirken, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Almanya’yı karıştıran dans gösterisi! Kilisede tavuklarla şarkı söylediler… Binlerce kişi şikayetçi oldu: ‘Dehşet verici’

Almanya’nın Paderborn kentindeki tarihi katedralde düzenlenen bir dans gösterisi, dini çevrelerde büyük tepkiye yol açtı. Bodytalk dans topluluğu tarafından 15 Mayıs’ta Vestfalya’nın 1250. yılı için düzenlenen kutlamalar kapsamında gerçekleştirilen performans, izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı.

CHP’li Sarıbal’dan Kuraklık ve Sulama Krizi Uyarısı

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, kuraklık tehdidi ve tarımsal sulama krizine dair yaptığı açıklamada, hükümeti plansızlıkla suçladı. Tarımda halen salma sulama yönteminin yaygın olduğunu belirten Sarıbal, çiftçinin kuru tarıma yönlendirilmesine rağmen gelir kaybı desteği ve alternatif ürün planlaması yapılmadığını vurguladı.