Antalya’da kız çocuğuna darp iddiaları Bakanlığı harekete geçirdi

Antalya’da Kız Çocuğuna Darp İddiaları: Bakanlık Harekete Geçti

Ankara (İGFA) – Bazı basın yayın organlarında yer alan “Antalya’da 2 yaşındaki kız çocuğu, kreşteki çocuklar tarafından darbedildi!” şeklindeki haberlere ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan açıklama geldi.

Bakanlık, ALO 183 Şiddetle Mücadele Hattı’na gelen ihbar üzerine Antalya İl Müdürlüğü ekiplerinin ivedilikle harekete geçtiğini belirtirken, kreşte yapılan denetimin ardından ihmali bulunan yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunulmasına ve muhakkik görevlendirilmesine karar verildiği duyuruldu.

Bakanlık, ihmali bulunan yetkililerin gereken cezayı alması için sürecin titizlikle takip edileceğinin altını çizdi.

Related Posts

Hamas: “Netanyahu, tüm esirlerin serbest bırakılmasını öngören anlaşmayı reddetti”

Hamas, Netanyahu’nun “Tüm esirlerin tek seferde serbest bırakılmasını ve kapsamlı bir ateşkesi” öngören anlaşma teklifini reddettiğini açıkladı.

Amedspor’un Altyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Amedspor Başkanı Burç Baysal, altyapı çalışmalarının titizlikle sürdüğünü ve kampın Bolu’da devam ettiğini belirtti.

Yerin Altında Kayak Keyfi

Changsha’da yerin 36 metre altında yazın serinlemek için kapalı kayak merkezi açıldı.

Maden Ocağında Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş’ta maden ocağında inşaat malzemesi ile kamyonet arasında sıkışan Sinan Kılıç hayatını kaybetti.

Beşiktaş’a bahaneler sunup durdu! Kyle Walker-Peters yeni takımına imzayı atıyor

Beşiktaş’a çeşitli bahaneler sunarak transferi iptal olan Kyle Walker-Peters, Premier Lig ekibi West Ham United ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Erbaa’da 15 Ton Karpuz Ücretsiz Dağıtıldı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, ölen yakınları için alınan 15 ton karpuz, vatandaşlara ücretsiz verildi.