ATM önündeki cinayetin şüphelisi tutuklandı

Uğur Bozan, ATM Önünde Bekleyen Maksut Beğtaş’ı Vurarak Öldürdü

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde gerçekleşen olayda, Uğur Bozan isimli şahıs, kardeşini öldüren kişilerin kardeşi olan Maksut Beğtaş’ı (55) tabancayla vurarak öldürdü. Olay, 6 Ocak günü öğle saatlerinde Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana geldi. ATM’de sıra bekleyen Maksut Beğtaş, Uğur Bozan tarafından saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Kaçan şüpheli, İstanbul’da polis ekiplerinin operasyonu sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Kan Davası Nedeniyle Gerçekleşen Cinayet

Yapılan soruşturma sonucunda, cinayetin kan davası nedeniyle gerçekleştiği ortaya çıktı. Maksut Beğtaş’ın kardeşleri, Uğur Bozan’ın babasını öldürmüş ve bu olay sonucunda iki aile arasında husumet oluşmuştu. Uğur Bozan’ın, uzun bir süredir takip ettiği Maksut Beğtaş’ı öldürdüğü belirtildi. Evli ve üç çocuk babası olan Maksut Beğtaş, kan davasından kaçarak 4 ay önce Karamürsel’e taşınmıştı. Beğtaş’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi ve Karamürsel Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık’ta defnedildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Karamürsel Adliyesi’ne sevk edilen Uğurcan Bozan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Hamas: “Netanyahu, tüm esirlerin serbest bırakılmasını öngören anlaşmayı reddetti”

Hamas, Netanyahu’nun “Tüm esirlerin tek seferde serbest bırakılmasını ve kapsamlı bir ateşkesi” öngören anlaşma teklifini reddettiğini açıkladı.

Amedspor’un Altyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Amedspor Başkanı Burç Baysal, altyapı çalışmalarının titizlikle sürdüğünü ve kampın Bolu’da devam ettiğini belirtti.

Yerin Altında Kayak Keyfi

Changsha’da yerin 36 metre altında yazın serinlemek için kapalı kayak merkezi açıldı.

Maden Ocağında Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş’ta maden ocağında inşaat malzemesi ile kamyonet arasında sıkışan Sinan Kılıç hayatını kaybetti.

Beşiktaş’a bahaneler sunup durdu! Kyle Walker-Peters yeni takımına imzayı atıyor

Beşiktaş’a çeşitli bahaneler sunarak transferi iptal olan Kyle Walker-Peters, Premier Lig ekibi West Ham United ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Erbaa’da 15 Ton Karpuz Ücretsiz Dağıtıldı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, ölen yakınları için alınan 15 ton karpuz, vatandaşlara ücretsiz verildi.