Başkan Özcan’dan Edirne Keşan’da aşevi ziyareti

Keşan Aşevi’nden Sıcak Yemek Dayanışması

ERDOĞAN DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, aşevini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. İhtiyaç sahiplerine sıcak yemek hizmeti sunan aşevi, bölgede önemli bir sosyal dayanışma örneği oluşturuyor.

“Birlikte Daha Güçlüyüz”

Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Yılmaz, dayanışma ve birlik ruhuyla büyüyen Keşan Aşevi’nin ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceğini vurguladı. Belediye Başkanı Mehmet Özcan da sosyal yardımlaşma projelerine desteklerinin devam edeceğini belirterek, “Keşan’da insanların yüreklerini ısıtmak için bir aradayız” dedi.

Her Gün Yüzlerce İhtiyaç Sahibine Ulaşılıyor

Keşan Aşevi, her gün yüzlerce ihtiyaç sahibine sıcak yemek götürerek bölgede örnek bir dayanışma modeli sergiliyor. Bu hizmet, Edirne Valiliği’nin rehberliğinde ve Keşan halkının katkılarıyla devam ediyor.

Keşan Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, sosyal yardımlaşma projelerinin Keşan genelinde daha fazla kişiye ulaşması için çaba harcamaya devam ediyor.

Related Posts

Altın beyin engel tanımadı

Yüzde 60 görme engelli Serçe, 5 yıl önce üniversite sınavında şampiyon oldu. Okulunu birincilikle bitirdi. Serçe şimdi Cambridge’ten tam burslu kabul aldı.

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

Gözlerin çevrildiği CHP’nin kurultay davası bugün: Hangi kararlar çıkabilir? Mutlak butlan çıkarsa ne olur?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde gözler bugün görülecek kurultay davasının duruşmasında. Kurultayın iptali istemiyle açılan davada yeni duruşma Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülecek.

Mansur Yavaş Sözcü’yü X’te rezil etti

Sözcü Gazetesi’nin manşetinde yer alan Mansur Yavaş’ın ‘Bu saatten sonra Kılıçdaroğlu’yla görüşmem’ haberi yalan çıktı. Mansur Yavaş sosyal medya hesabından ‘Böyle bir sözüm yok’ dedi.

CHP’nin simge isimlerinden Büyükerşen’den Kılıçdaroğlu’na sert eleştiriler: ‘Siyasi hırslarının, maalesef aklının çok üstünde olduğu gerçeğini…’

25 yıl boyunca Eskişehir Büyükşehir Başkanlığı yapan, CHP’nin simge isimlerinden Yılmaz Büyükerşen, CHP’nin eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu kurultay davasındaki tutumu nedeniyle sert sözlerle eleştirdi.

Stockholm’de Gazze protestosu

İsveç’in başkenti Stockholm’de yüzlerce kişi, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik askeri operasyonlarını protesto etmek ve acil ateşkes çağrısı yapmak amacıyla bir araya geldi.