‘bizz@kampüs’te fikirler Ülker Caramio için yarışacak

Ülker Caramio İçin Yenilikçi Pazarlama Projeleri Yarışması

Üniversitelerin 3. ve 4. sınıf ile yüksek lisans öğrencilerinin bu yıl Ülker Caramio için yarışacağı bizz@kampüs’te, ilk 3’e giren takımlara toplam 240 bin TL ödül ve uzun süreli staj hakkı sunulacak.

Her yıl farklı bir Ülker markasına odaklanan bizz@kampüs, gençlerle bu yıl 14. kez buluşacak. Üniversite 3 ve 4. sınıf ile yüksek lisans öğrencileri, 2-3 kişilik takımlar oluşturarak, Ülker Caramio için yenilikçi pazarlama projeleri geliştirecek. Başvurular, 13 Ocak-14 Şubat 2025 tarihleri arasında www.bizzkampus.com/tr sitesinden yapılabilecek.

Pazarlama alanına ilgi duyan ve kariyerlerini bu alanda şekillendirmek isteyen öğrencilerin katılabileceği bizz@kampüs’te, takımlar projelerini sunmak için yarışacak. Dereceye girenler, 15-16 Mayıs 2025’te yapılacak final organizasyonunda belirlenecek. İlk 3 sırayı elde eden takımlar, uzun dönem staj imkanının yanı sıra toplam 240 bin TL para ödülü kazanacak.

GÖZLEVELİ: “BİZZ@KAMPÜS, YENİLİKÇİ FİKİRLERİN HAYATA GEÇMESİNE FIRSAT SAĞLIYOR”

Ülker İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, bizz@kampüs’ün öğrencilere iş hayatına atılmadan önce değerli bir deneyim sunma fırsatı verdiğini belirterek, “Ülker markalarına yönelik pazarlama fikirlerinin hayata geçirilmesine olanak tanıyan bizz@kampüs, gençlerin kariyerlerine ilk adımlarını atmalarına yardımcı oluyor. Geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gören bu etkinlikte, bu yıl da tüm öğrencileri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.” dedi.

Ülker CMO’su’ndan Destek

Kariyerini pazarlama alanında şekillendirmek isteyen gençlere yönelik büyük bir fırsat sunan bizz@kampüs yarışmasını değerlendiren Ülker CMO’su Mustafa Kabakçı, “Gençler için pazarlama becerileri son derece önemlidir. bizz@kampüs, teorik bilgiyi pratiğe dönüştürerek gençleri iş hayatına hazırlıyor. Bu yarışma, gençlerin profesyonellerle bir araya gelmesini ve güncel pazarlama yaklaşımlarını öğrenmelerini sağlıyor.” şeklinde konuştu.

Related Posts

AB’den Rusya’ya 17. yaptırım: Rusya’nın gölge filosuna darbe

Avrupa Birliği ülkeleri savaş nedeniyle Rusya’ya özellikle Rusya’nın petrol taşıdığı gölge filosunu hedef alan 17. yaptırım paketi konusunda uzlaşmaya vardı.

Çiftçilere 1 milyon 850 bin adet bedavaya dağıtıldı

Tüekiye’nin bir çok ilinde Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında ücretsiz sebze fidesinin dağıtımı devam ediyor. İl Tarım ve Orman …

Kurbanlık fiyatları belli oluyor: Asgari ücretle kurban alınabilir mi?

Kurban Bayramı yaklaşırken fiyatlardaki değişim dikkat çekiyor. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların alım gücü yıllar içinde farklılık gösterdi. Asgari ücretle yapılan alımlar geçmişe göre daha sınırlı hale geldi.

İşsizlik Sigortası Fonu 4 ayda 68,5 milyar lira büyüdü

İşsizlik Sigortası Fonu, bu yılın ilk dört ayında 68,5 milyar lira büyüyerek, 427 milyar 483 milyon liralık varlığa ulaştı. Söz konusu dönemde fonun toplam gelirleri 146 milyar 83 milyon lira olurken, giderleri ise 77 milyar 572 milyon lirayı buldu.

Düşen petrol fiyatları Rus ekonomisini zorluyor

Rus ekonomisinde kapsamlı yaptırımlar ve savaşın etkisi devam ederken, düşen petrol fiyatları bütçe üzerindeki yükü daha da artırıyor.

Türk ilaç devine ABD’den büyük ortak: Tesis BAE’de kurulacak

New York merkezli Diplomatic Trade Ltd, Türk ilaç şirketi Farmakim’in yüzde 49’unu satın alarak MENA bölgesine açılım için büyük bir adım attı. BAE’de yeni bir üretim tesisi planlayan şirket, 2025’in sonunda halka arz hedefliyor.