Bodrumlular neye uğradığını şaşırdı: Her şey 1 saatte oldu

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı olan trafik timleri, kendi sorumluluk alanlarındaki denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Trafik ekipleri son olarak Gölköy-Türkbükü arasında drone destekli bir trafik denetimi yaptı.

Drone destekli 1 saatlik trafik denetiminde, hatalı sollama yapan, kırmızı ışıkta geçen ve emniyet kemeri takmayan sürücüler kayıt altına alındı.

SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

1 saatlik drone denetiminde trafik kuralı ihlali yaptığı tespit edilen 75 sürücüye toplamda 230 bin TL ceza uygulandı.

Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bu tür uygulamaların aratarak devam edeceği belirtildi.

Related Posts

Trump: Putin Ukrayna görüşmeleri için İstanbul’a giderse, ben de gitmek istiyorum

Trump: Putin Ukrayna görüşmeleri için İstanbul’a giderse, ben de gitmek istiyorum

ABD istihbaratında deprem: İki üst düzey ismin görevine son verildi

ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Tulsi Gabbard, Ulusal İstihbarat Konseyi’nde (NIC) iki üst düzey yetkiliyi görevden aldı.

Terör örgütünün bildirgesinde toplumun en çok rahatsız olduğu nokta: Türklerin ‘varolma’ sorunu

Türkiye’de PKK, 40 yıldır şiddet eylemleri yapıyor. Can acıtıcı bu dönem, Türklerin de Kürtlerin de birlikte yaşama isteğini engelleyemedi. Sorunun “hak ve özgürlükler” noktasında silahsız tartışılması en çok istenen durum.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu müjdeyi duyurdu: Türk dünyasının ortak alfabesi raflarda yerini alıyor

Türk Devletler teşkilatının aldığı karar doğrultusunda ortak alfabe hususunda somut adımlar atılmaya başlanmıştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı Kürşad Zorlu, bu konuda yaşanan gelişmeyi ise ‘müjde’ diyerek kamuoyu ile paylaştı. Zorlu, ortak alfabeyle basılı kitaplar serisi bu yıl içinde Türk Dünyası Yayıncılarına ve okurlarına sunulacağını söyledi. Öte yandan Zorlu, dijital kuşatmaya dikkati çekerek Türkçenin her türlü tehdide karşı bir ve beraberce korunması gerektiğini de belirtti.

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik: Boğaziçi Üniversitesi’nde gözaltına alınan gençlerimiz için Vatan Emniyet’teyiz

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik: Boğaziçi Üniversitesi’nde gözaltına alınan gençlerimiz için Vatan Emniyet’teyiz

Giyim devi Instagram’dan duyurdu: ‘Bazı müşteri bilgileri çalındı’

İngiltere merkezli perakende zinciri Marks & Spencer (M&S), siber saldırıya uğradığını ve bazı müşteri bilgilerinin çalındığını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, kart bilgileri veya şifrelerin ele geçirilmediği belirtilse de, kişisel verilerin saldırganların eline geçtiği doğrulandı.