Bülent Arinç’tan olay yaratacak Kartalkaya açıklaması

Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel Yangını Üzerine Tartışmalar

Türkiye, Bolu’nun Kartalkaya Kayak Merkezi’nde bulunan Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangın faciasının ardından yasa büründü. Ancak, faciadan kimin sorumlu olduğu konusundaki tartışmalar devam ediyor.

Bolu Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı arasındaki anlaşmazlık sürerken, ortaya çıkan belgeler ve tabelalar, denetimin Bakanlığın sorumluluğunda olduğunu açıkça gözler önüne serdi.

AKP’li eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da bu tartışmalara dahil oldu. Arınç, bir televizyon programında faciadan kimin sorumlu tutulması gerektiğini açıkladı.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç

“Sorumlu Turizm Bakanlığı”

Elips Haber canlı yayınına konuk olan Bülent Arınç, “Televizyondaki tartışmaları takip ediyorum. Suçlamalar başladı. Belediye diyorsunuz. Efendim biz Büyükşehir Belediyesi değiliz diyorlar. Haklılar. Belediyenin yetki alanı içinde mi? Hayır… Burası turizm yatırımları alanında… O zaman sorumlu kim? Turizm Bakanlığı” şeklinde konuştu.

Related Posts

Karısının sosyal medyadan canlı yayın yaptığı kişiye saldırdı

Kağıthane’de, 8 Temmuz Salı günü Merkez Mahallesi Bağlar Caddesi’nde yaşanan olayda, Bülent B. (34), iddiaya göre eski eşiyle sosyal medyada canlı yayın yapan Taner A.’ya bıçakla saldırdı. Kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi bıçaklanarak yaralandı.

En zengin 4 Afrikalının servetinin yüzde 1’i kıtanın tüm sorunlarını çözebilir

Afrika kıtası yoksullukla boğuşuyor. Ancak sorun fakirlikte değil zenginlikte. IMF’nin Nisan 2024 Dünya Ekonomik Görünümü raporundaki verilerine göre, ülkelerin kişi başına düşen gayrisafi yurt içi hasılası (GSYH) göz önünde bulundurulduğunda …

Kosova Cumhurbaşkanı Osmani’den Trump açıklaması: Sırbistan’ın saldırmasını engelledi

Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, Sırbistan’ın yakın zamanda ülkesine saldırmasını ABD Başkanı Donald Trump’ın katılımıyla engellendiğinden emin olduğunu söyledi.

Özgür Özel’den Osman Gökçek’e tepki: Senin kursağından geçen her lokmada şaibe var utanmadan millete laf ediyor, bozuk tohum!

Özgür Özel’den Osman Gökçek’e tepki: Senin kursağından geçen her lokmada şaibe var utanmadan millete laf ediyor, bozuk tohum!

Öcalan’ın videolu mesajına terör örgütünden yanıt: ‘Somut adım atılmamış olsa da…’

Terör örgütü PKK lideri Öcalan’ın videolu mesajına ilişkin silah bırakması beklenen terör örgütünden açıklama geldi.

Mansur Yavaş’tan ‘tahliye’ çağrısı: ‘Murat Çalık ölürse, bunun adı tasarlayarak cinayettir!’

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sağlık sorunları yaşamasına rağmen cezaevinde tutulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’ın serbest bırakılması çağrısını yineledi. Yavaş, “Öldükten sonra tutuklu yargılayamazsınız. Geri de getiremezsiniz. Onu hemen bırakın. Murat Çalık ölürse, bunun adı cinayettir. Tasarlayarak cinayettir. Bir an evvel tahliye etsinler” dedi.