Cumhurbaşkanı Erdoğan Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde konuştu: Yolsuzluk virüsü bünyelerini sarmış

Recep Tayyip Erdoğan: Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz’da canlarını feda eden vatan evlatlarını geçtiğimiz hafta rahmetle andıklarını belirten Erdoğan, 1071’den bugüne kadar bu toprakları bize vatan kılan her bir şehidi rahmetle yad ettiğini dile getirdi. Tüm gazilere şükranlarını sunan Erdoğan, şehit ve gazilerimizi yetiştiren anne ve babaların ellerinden öptüğünü ifade etti.

Erdoğan, Polis Akademisi’nin 8 bin 32 öğrencisini mezun ettiklerini ve Emniyet Teşkilatı’na yeni kadroların katılacağını belirtti. Ayrıca, Azerbaycan, Endonezya, Filistin, Kırgızistan, Kongo, Maldivler, Moğolistan, Ruanda ve Somali’den gelen 32 öğrenciyi de ayrı ayrı tebrik etti.

Polis Akademisi’nin, emniyet teşkilatının bel kemiğini oluşturduğunu vurgulayan Erdoğan, polislerin toplumsal huzuru sağlayan önemli bir görev üstlendiklerini belirtti. Hükümet olarak polislerin her zaman yanında olduklarını söyleyen Erdoğan, adaleti yaşatan polislere milletin sahip çıkacağını vurguladı.

Erdoğan, geçmişte emniyet teşkilatının ihtiyaçlarının karşılanmasına özel bir hassasiyet gösterdiklerini ve polislerin atamalarını görev puanlarına göre yapmaya başladıklarını dile getirdi. Yolsuzlukla mücadelede polislerin önemli bir rol oynadığını belirten Erdoğan, hiç kimsenin polise iftira atamayacağını vurguladı.

Detaylar için takipte kalın…

Related Posts

Araz – Aris maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Konferans Ligi ön eleme)

Konferans Ligi  eleme turunda Araz ve Ariz  karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Ariz ev sahibi avantajını kullanarak sahadan avantajla ayrılmak istiyor. Peki Araz – Aris  maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Erdoğan’dan Lozan mesajı: Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini tescilledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, antlaşmanın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini uluslararası alanda tescillediğini vurguladı. Erdoğan “Bölgemizde ve dünyada müessir bir güç olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Adalet Bakanlığı’nın, Trump’a Epstein belgelerinde adının geçtiğini bildirdiği iddia edildi

ABD Adalet Bakanlığı yetkililerinin, mayıs ayında Başkan Donald Trump’a, isminin, Jeffrey Epstein’a ilişkin soruşturma belgelerinde birden fazla kez geçtiğini bildirdiği öne sürüldü.

Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 3. turu İstanbul’da başladı: Ana gündem barışın şartları

Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 3. turu İstanbul’da başladı: Ana gündem barışın şartları

Alman Harald Müslüman olarak Hayrullah adını aldı

Alman vatandaşı Harald Hornig, Nevşehir İl Müftülüğünde düzenlenen ihtida töreniyle Müslüman oldu.

Sivas’ta Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Eğriköprü Mahallesi’nde husumetli iki kişi pompalı tüfekle birbirini vurdu; bir kişi ağır yaralı.