Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleşen bir olayda düğün salonunda çıkan anlaşmazlık, silahlı bir saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. isimli iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya evrildi. Bu esnada B.K. tabancayla ateş etti.

Olayda B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Erdoğan ‘silkeleyin’ demişti: Bakan Işıkhan’dan belediye borçlarına ilişkin açıklama

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘silkeleyin’ diye talimat verdiği belediye borçlarına ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarda bulundu.

Deniz Yavuzyılmaz müfettişlere seslendi: ‘Haydi bu yolsuzluğun gereğini yapın da görelim’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, “Ekrem İmamoğlu neden tutuklu? AK Parti döneminde İBB’de yapılan, SIKORSKY helikopteri yolsuzluğunu ortaya çıkardığı için!” başlıklı yeni bir paylaşım yaptı.

Irak’tan Suriye’ye 250 bin tonluk buğday yardımı

Irak Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin ton buğdayın Suriye’ye yardım olarak gönderildiği bildirildi.

Adana’da sağanak yağış sonrası yol çöktü

Adana’da saatler süren yağış sele neden olurken, bir sokakta yol çöktü.

CHP’den Mersin’de tarihi miting… Özgür Özel, on binlerin önünde Erdoğan’ı düelloya çağırdı: ‘Eğer İmamoğlu suçlu çıkarsa siyaseti bırakıyorum!’

CHP’nin Mersin Yenişehir Meydanı’nda düzenlediği miting başladı. Mitingin başında Ahmet Özer’in ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajı okundu. Daha sonra konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “CHP’li belediyeler iktidarı sarsıyor” dedi. İmamoğlu ise mektubunda “Erdoğan’a inat buradayım herkes hoş geldi” dedi.

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye sert yanıt: ‘Felaketlerin faili’

İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu, DEM Parti ile verdiği görüntüye gelen eleştirileri yanıtlarken, Bahçeli’ye sert sözlerle yüklendi: Dervişoğlu, “Türkiye’nin başına gelen felaketlerin ya faili ya borazanıdır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir