Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’ndan 4 Köpek Yavrusu Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda meydana gelen olayda, bir çalışanın poşetle çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu hayvanseverler tarafından kurtarıldı. Haberin duyulmasının ardından harekete geçen hayvanseverler, yavruları tedavi ettirmek için veteriner hekime götürdü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşet içinde canlı köpek yavrularını fark ettiler. Hızla müdahale eden hayvanseverler, poşetten çıkardıkları yavrulara barınak görevlileri tarafından mama ve su sağladılar. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle görüşerek taleplerini dinlediler.

Olayın sorumlusu olan barınaktaki personel hakkında belediye tarafından soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere veteriner hekime götürüldü.

Related Posts

Hamas: “Netanyahu, tüm esirlerin serbest bırakılmasını öngören anlaşmayı reddetti”

Hamas, Netanyahu’nun “Tüm esirlerin tek seferde serbest bırakılmasını ve kapsamlı bir ateşkesi” öngören anlaşma teklifini reddettiğini açıkladı.

Amedspor’un Altyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Amedspor Başkanı Burç Baysal, altyapı çalışmalarının titizlikle sürdüğünü ve kampın Bolu’da devam ettiğini belirtti.

Yerin Altında Kayak Keyfi

Changsha’da yerin 36 metre altında yazın serinlemek için kapalı kayak merkezi açıldı.

Maden Ocağında Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş’ta maden ocağında inşaat malzemesi ile kamyonet arasında sıkışan Sinan Kılıç hayatını kaybetti.

Beşiktaş’a bahaneler sunup durdu! Kyle Walker-Peters yeni takımına imzayı atıyor

Beşiktaş’a çeşitli bahaneler sunarak transferi iptal olan Kyle Walker-Peters, Premier Lig ekibi West Ham United ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Erbaa’da 15 Ton Karpuz Ücretsiz Dağıtıldı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, ölen yakınları için alınan 15 ton karpuz, vatandaşlara ücretsiz verildi.