Elinden cep telefonu alınınca dehşet saçtı! Ağabeyi ile annesini bıçakladı

Olay, 13 Şubat’ta saat 17.00 sıralarında Küçük Bölcek Mahallesi’nde, 5 katlı binanın 2’nci katında meydana geldi. Yasin Oruç ile elinden telefonunu alan ağabeyi Ali Oruç ve annesi Nutuya Oruç arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Yasin Oruç, ağabeyi Ali Oruç ve annesi Nutuya Oruç’u bacaklarından bıçakla yaraladı. Sesleri duyan komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adresi polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Nutuya Oruç ve Ali Oruç, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

ANNE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olayın ardından kaçan Yasin Oruç dün polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Yasin Oruç, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Yaralı anne ve oğul da tedavilerinin ardından taburcu oldu. Anne Nutuya Oruç, kendisini yaralayan oğlundan şikayetçi olmadı. Ali Oruç ise kardeşi Yasin Oruç’tan şikayetçi oldu.

Related Posts

Çerçioğlu’nun ‘AKP kitabı’ yarım kaldı

Geçtiğimiz yıl verdiği röportajda, iktidar tarafından kendilerine kurulan baskıyı ve kumpasları kitap haline getirdiğini ve yakında yayınlayacağını açıklayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kitabı, AKP’ye geçmesiyle birlikte yarım kaldı. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Çerçioğlu’na seslenerek “O kumpasların kitabına ne oldu” ifadelerini kullandı.

Gıda güvenliği üretiminde Yalova ilk oldu: Market ve manavlarda başladı

Türkiye’de gıda alışverişlerinde tüketicilere daha şeffaf bilgi sunmak için başlatılan karekod uygulaması market, manav ve restoranlarda zorunlu hale geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın düzenlemesiyle, artık tüketiciler satın aldıkları ürünün hangi işletmede üretildiğini, ne zaman denetlendiğini ve denetim sıklığını cep telefonları üzerinden görebilecek. Yalova’da faaliyet gösteren bir gıda işletmesi, ürünlerinin etiketine karekod basarak Türkiye’de bu uygulamayı başlatan ilk firma oldu.

Van’da 127 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Van’da düzenlenen operasyonda evin çatısında ve bahçesinde 127 kök kenevir bulundu.

Hollandalı Bakan İsrail’e yaptırım talebi reddedilince istifa etti!

Hollanda’daki geçici hükümetin Dışişleri Bakanı Caspar Veldkamp, koalisyon ortaklarının, srail’e yaptırımların artırılmasını engellemesi üzerine istifa etti. Hollanda’da koalisyon hükümetindeki Yeni Sosyal Sözleşme Partisinden (NSC) Dışişleri Bakanı …

İstanbul Valiliği’nden sahipsiz hayvanlarla ilgili talimat: İvedilikle toplanmalı

İstanbul Valiliği okullarına açılmasına kısa bir süre kala 39 ilçe kaymakamlığına yazı gönderdi. Yazıda başta okul çevreleri olmak üzere, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu tüm alanlarda bulunan sahipsiz hayvanların mevzuat çerçevesinde ivedilikle toplanması gerektiği belirtildi.

Eski şampiyon çocuklarını ringe hazırlıyor

Siirt’te eski Türkiye boks şampiyonu baba, çocuklarını da ringlere hazırlıyor.