Erdoğan’ın seçim talimatı ortaya çıktı

Erdoğan: Türkiye’nin Birlik ve Beraberliğini Korumaya Kararlıyız

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Van İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini vurgulayarak, etnik ayrımcılığa karşı olduklarını belirtti. Erdoğan, milletin kamplaştırılmasına izin vermeyeceklerini ve tüm Türkiye’yi kucaklamaya devam edeceklerini söyledi.

Erdoğan konuşmasında, partisinin geleceğe odaklandığını ve uzun vadeli hedefler için çalıştığını ifade etti. Muhalefet partileri gibi günü kurtarmaya değil, yüzyıllarca özlenen büyük hedeflere odaklandıklarını dile getiren Erdoğan, partisinin oy oranını yüzde 50’nin altına düşürmemeyi hedeflediklerini söyledi.

Meclis seçimlerinde yüzde 50’nin üzerinde bir oy oranıyla kazanacaklarını belirten Erdoğan, Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca muhalefeti eleştirerek, iftira atmaktan ve ayrımcılığa dayalı politikalarla karşı çıkmaktan kaçınacaklarını söyledi.

Erdoğan, Türkiye’nin terörsüz bir ülke olma hedefini gerçekleştireceklerini belirterek, milletin beklentilerine yanıt vereceklerini ve kardeşlik içinde bir arada yaşamaya devam edeceklerini ifade etti.

Related Posts

Sel baskını İtalya ve Fransa’da can aldı: 16 bölgede kırmızı alarm verildi

Avrupa, aşırı sıcak hava dalgası ve ani sel felaketleriyle mücadele ediyor. İtalya ve Fransa’da can kayıpları yaşandı, olağanüstü tedbirler alındı.

Ali Altınbaş yaşamını yitirdi

Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş, uzun süredir mücadele ettiği hastalığı nedeniyle 69 yaşında yaşamını yitirdi.

Altın beyin engel tanımadı

Yüzde 60 görme engelli Serçe, 5 yıl önce üniversite sınavında şampiyon oldu. Okulunu birincilikle bitirdi. Serçe şimdi Cambridge’ten tam burslu kabul aldı.

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

Gözlerin çevrildiği CHP’nin kurultay davası bugün: Hangi kararlar çıkabilir? Mutlak butlan çıkarsa ne olur?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde gözler bugün görülecek kurultay davasının duruşmasında. Kurultayın iptali istemiyle açılan davada yeni duruşma Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülecek.

Mansur Yavaş Sözcü’yü X’te rezil etti

Sözcü Gazetesi’nin manşetinde yer alan Mansur Yavaş’ın ‘Bu saatten sonra Kılıçdaroğlu’yla görüşmem’ haberi yalan çıktı. Mansur Yavaş sosyal medya hesabından ‘Böyle bir sözüm yok’ dedi.