Kartalkaya’daki bilirkişi heyeti, oteldeki incelemelerini tamamladı

Kartalkaya’daki Otel Yangınında 78 Kişi Hayatını Kaybetti: Heyet İncelemelerini Tamamladı

Kartalkaya kayak merkezinde meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınına ilişkin soruşturma devam ediyor.

Adalet Bakanlığı tarafından görevlendirilen İstanbul Teknik Üniversitesi’nde görevli akademisyenlerden oluşan heyet, yangının yaşandığı otele ikinci kez geldi. Bugünkü incelemelere heyetin yanı sıra savcılar da katıldı.

Güvenlik önlemleri alınan binaya jandarma, itfaiye ve AFAD personeli eşliğinde çantalarla giriş yapan heyet, yaklaşık 3,5 saat süren inceleme gerçekleştirdi.

Heyet, yaptığı incelemelerin ardından delil torbalarıyla bölgeden ayrıldı.

Related Posts

Müze müdürü, ‘izinsiz uygulama’ kararındaki araziyi kendine almış

Antalya’nın Demre ilçesinde görevden uzaklaştırılan Müze Müdürü Nilüfer Sezgin’e, birinci derecede arkeolojik sit alanına villa yapmak nedeniyle ‘kınama’, bu inşaatta müzeye ait resmi traktörü kullanmak nedeniyle de ‘uyarı’ cezası verildi. Aziz Nikolaos Anıt Müzesi’nin çatı sistemini de villa ve serasında kullanmakla suçlanan Sezgin’in bu soruşturması devam ederken, yeni görüntüler de ortaya çıktı.

Orta Doğu’da 5 gündür füze yağıyor: Siren sesleri hiç susmadı

İran ile İsrail arasındaki çatışmalar 5 gündür devam ediyor. İsrail’in başlattığı saldırı sonrası iki ülke birbirlerine adeta füze yağdırdı. 5 gündür devam eden karşılıklı saldırılarda iki ülkede de sivil can kayıpları yaşanırken İran’ın bazı üst …

Seçil Erzan davasında yeni gelişme

Yüksek karlı fon vaadiyle aralarında Fatih Terim ve Arda Turan gibi isimlerin de bulunduğu 30’dan fazla kişiyi dolandırdığı öne sürülen bank müdürü Seçil Erzan hakkında açılan davanın duruşması, 6 Ekim’e ertelendi. Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Bakan Tunç duyurdu: HSK daire başkanları belli oldu

HSK Birinci Daire Başkanlığı’na Turan Kuloğlu, İkinci Daire Başkanlığına ve HSK Başkan Vekilliğine Fuzuli Aydoğdu seçildi. Gelişmeyi, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu.

ABD’ye giden konteynerin içinden çıktı: Ekipler ‘böylesi ilk’ dedi

ABD’de bir işletmeye ulaşan konteynerin içinden çıkan canlı, ekipleri bile şaşkına çevirdi… Yetkililer, “Bu bir mucize… Böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz” dedi.

Erdoğan’dan ‘Babalar Günü’ mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile Babalar Günü’nü kutladı.