Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 150 bin lira lık ziynet eşyası toplamışlar

Malatya’da Dolandırıcılar Yakalandı!

Malatya’da kendilerini ”polis veya savcı olarak tanıtan” dolandırıcılar düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Valiliği’nin açıklamasına göre, Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentte yaşanan bir dolandırıcılık olayının aydınlatılmasına yönelik operasyon düzenledi.

Dolandırıcılar, S.E. adlı vatandaşı kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullanıldığı yalanıyla kandırarak 15 Kasım 2024 tarihinde 150 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını aldılar.

Şanlıurfa’da düzenlenen eş zamanlı operasyonla şüpheliler yakalandı. İ.K.’nın halen cezaevinde olduğu belirlendi. Operasyon sonucunda, ziynet eşyaları sahibine teslim edildi.

İ.A., M.S.S. ve İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?

Related Posts

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

Gözlerin çevrildiği CHP’nin kurultay davası bugün: Hangi kararlar çıkabilir? Mutlak butlan çıkarsa ne olur?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde gözler bugün görülecek kurultay davasının duruşmasında. Kurultayın iptali istemiyle açılan davada yeni duruşma Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülecek.

Mansur Yavaş Sözcü’yü X’te rezil etti

Sözcü Gazetesi’nin manşetinde yer alan Mansur Yavaş’ın ‘Bu saatten sonra Kılıçdaroğlu’yla görüşmem’ haberi yalan çıktı. Mansur Yavaş sosyal medya hesabından ‘Böyle bir sözüm yok’ dedi.

CHP’nin simge isimlerinden Büyükerşen’den Kılıçdaroğlu’na sert eleştiriler: ‘Siyasi hırslarının, maalesef aklının çok üstünde olduğu gerçeğini…’

25 yıl boyunca Eskişehir Büyükşehir Başkanlığı yapan, CHP’nin simge isimlerinden Yılmaz Büyükerşen, CHP’nin eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu kurultay davasındaki tutumu nedeniyle sert sözlerle eleştirdi.

Stockholm’de Gazze protestosu

İsveç’in başkenti Stockholm’de yüzlerce kişi, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik askeri operasyonlarını protesto etmek ve acil ateşkes çağrısı yapmak amacıyla bir araya geldi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel: ‘Kurultayı tartışmak ve tartıştırmak iktidarın ekmeğine yağ sürmektir’

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Kurultayı’nı tartışmak ve tartıştırmak iktidarın ekmeğine yağ sürmektir. Cumhuriyet Halk Partisi 47 yıl sonra Türkiye’nin 1. partisi olmuştur ve ilk seçimde Genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in haksızlıklara, hukuksuzluklara boyun eğmeyen, özgüvenli siyaset anlayışıyla iktidar olacaktır. Bu yönetim anlayışıyla da ülkemize ihtiyacı olan ve hak ettiği demokrasiyi getirecektir” dedi.