Kömür gazıyla intihar eden İranlıların cenazesi teslim edildi

Muratpaşa’da Zehirlenerek Hayatını Kaybeden 3 Kardeşin Cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda Yakınlarına Teslim Edildi

Muratpaşa ilçesinde bulunan bir apartman dairesinde, tepside yakılan kömürün sızdırdığı gaz sonucu zehirlenerek yaşamlarını yitiren Mohammedreza (34), Mohsen (26) ve Amirhossein Yasovalian’ın (23) cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu’na gelen yakınlarına teslim edildi. Cenazelerin, Antalya’daki Kurşunlu Mezarlığı’na defnedileceği belirtildi.

Olayın Detayları

Güzeloba Mahallesi’ndeki bir apartmanda yaşayanlar, 8. kattaki daireden koku gelmesi üzerine durumu 13 Kasım 2024 tarihinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmiş, olay yerine yönlendirilen ekipler İranlı 3 kardeşin evde cansız bedenleriyle karşılaşmıştı. Yapılan incelemelerde, dairenin kapı ve pencerelerinin koli bandıyla kapatıldığı, odanın ortasında ise yanmış kömürlerin bulunduğu tespit edildi. Ayrıca odada Farsça yazılmış 9 sayfalık bir not da bulunmuştu. Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazeler, otopsi işlemlerinin tamamlanmasına rağmen teslim alınmamıştı.

Related Posts

Müze müdürü, ‘izinsiz uygulama’ kararındaki araziyi kendine almış

Antalya’nın Demre ilçesinde görevden uzaklaştırılan Müze Müdürü Nilüfer Sezgin’e, birinci derecede arkeolojik sit alanına villa yapmak nedeniyle ‘kınama’, bu inşaatta müzeye ait resmi traktörü kullanmak nedeniyle de ‘uyarı’ cezası verildi. Aziz Nikolaos Anıt Müzesi’nin çatı sistemini de villa ve serasında kullanmakla suçlanan Sezgin’in bu soruşturması devam ederken, yeni görüntüler de ortaya çıktı.

Orta Doğu’da 5 gündür füze yağıyor: Siren sesleri hiç susmadı

İran ile İsrail arasındaki çatışmalar 5 gündür devam ediyor. İsrail’in başlattığı saldırı sonrası iki ülke birbirlerine adeta füze yağdırdı. 5 gündür devam eden karşılıklı saldırılarda iki ülkede de sivil can kayıpları yaşanırken İran’ın bazı üst …

Seçil Erzan davasında yeni gelişme

Yüksek karlı fon vaadiyle aralarında Fatih Terim ve Arda Turan gibi isimlerin de bulunduğu 30’dan fazla kişiyi dolandırdığı öne sürülen bank müdürü Seçil Erzan hakkında açılan davanın duruşması, 6 Ekim’e ertelendi. Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Bakan Tunç duyurdu: HSK daire başkanları belli oldu

HSK Birinci Daire Başkanlığı’na Turan Kuloğlu, İkinci Daire Başkanlığına ve HSK Başkan Vekilliğine Fuzuli Aydoğdu seçildi. Gelişmeyi, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu.

ABD’ye giden konteynerin içinden çıktı: Ekipler ‘böylesi ilk’ dedi

ABD’de bir işletmeye ulaşan konteynerin içinden çıkan canlı, ekipleri bile şaşkına çevirdi… Yetkililer, “Bu bir mucize… Böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz” dedi.

Erdoğan’dan ‘Babalar Günü’ mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile Babalar Günü’nü kutladı.