Kayseri’de Gençlere Bilişim Eğitimleri Başladı
Kayseri’de ‘genç dostu’ anlayışıyla tanınan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençlerin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Bilişim Akademisi Projesi’ni hayata geçirdi. Yeni dönem projeleri arasında yer alan bu proje kapsamında gençlere bilişim teknolojileri alanında eğitimler sunulacak.
Bilişim Akademisi, Erciyes Kültür Merkezi karşısında hizmet veren Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı KAYMEK Akademi’de başladı. Gençlere bilişim alanında yeni fırsatlar sunmayı hedefleyen projeyle ‘Geleceğin Bilişim Yıldızları’nın gelişimine katkı sağlanacak.
Başkan Büyükkılıç, Bilişim Akademisi’ni ziyaret ederek, geleceğin bilişim yıldızları olan 30 öğrenci ile bir araya geldi. Ziyarete Genel Sekreter Yardımcıları Ufuk Sekmen ile Mücahid Soyak ve daire başkanları da katıldı.
Başkan Büyükkılıç, gençlere yönelik yaptığı konuşmada, “Sizleri tebrik ediyorum, buraya sınavla, seçilerek geldiniz. Geleceğimizsiniz, dijital dünya ile sadece tüketen, ondan yararlanan olmaktan öte onu kontrol eden, gerektiğinde üreten olacağınıza da inanıyorum. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.
Eğitimler, hafta içi her gün 08.30 ile 16.30 saatleri arasında gerçekleşecek.
More Stories
AK Partili meclis üyesinin aracı uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe tutuldu!
Güvercin Dolabı Meselesi Cinayetle Sonuçlandı
Yakıt deposundan cephane çıktı! 2 kişi tutuklandı