Miraç Kandili’nde Yuşa Tepesi’ne Yoğun İlgi

Miraç Kandili Kutlamaları Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Miraç Kandili dolayısıyla birçok insan, kutsal mekanlara ve camilere akın etti. İstanbul’un dört bir yanında düzenlenen kandil programlarına yoğun ilgi gösterildi. Özellikle Yuşa Tepesi’nde gece geç saatlere kadar devam eden kutlamalara katılım oldukça yoğundu.

İstanbul’da, Hz. Yuşa Türbesi’ne yapılan ziyaretlerde dualar edilerek kandil gecesi idrak edildi. Yuşa Tepesi’ne gelen vatandaşlardan Furkan Tosun, “Bugün Miraç Kandili’ni Hazreti Yuşa Aleyhisselam ile birlikte kutlamak için buraya geldik. Dualarımızı ettik, hep birlikte bu mübarek gecenin tadını çıkarıyoruz. Allah’tan bize Miraca çıkmayı nasip etmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Diğer bir ziyaretçi Muhammet Ekingöz ise, “Burada olmaktan çok mutluyum. Tövbe etmek için geldik ve Allah’a şükrettiğimiz günahlarımızı affettik. Şimdi evimize dönüp namazlarımıza başlayacağız. Allah’ın tüm ibadetlerimizi kabul etmesini diliyorum.” dedi.

Ahmet Toprak da duygularını şu şekilde dile getirdi: “Allah’ın izniyle buraya gelme fırsatı bulduk. Namazlarımızı kıldık, tövbe ettik ve manevi bir huzur bulduk. Kalplerimiz temizlendi ve bir araya gelerek bu güzel anları paylaşmanın hazzını yaşadık. Allah’tan başka dileğimiz yok.” – İSTANBUL

Related Posts

Kırklareli’nde ağaçlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

Kırklareli’nde anızdan çıkıp ağaçlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

Batı Şeria’da Filistinlilerin topraklarını gasbeden İsraillilerin darbettiği bir Filistinli öldü

Ramallah’ın kuzeyindeki Sincil kasabasında, işgalci İsraillilerin öldüresiye dövdüğü 23 yaşındaki Filistinli genç hayatını kaybetti. Yaşanan olayda 10 kişi de yaralandı.

Karısının sosyal medyadan canlı yayın yaptığı kişiye saldırdı

Kağıthane’de, 8 Temmuz Salı günü Merkez Mahallesi Bağlar Caddesi’nde yaşanan olayda, Bülent B. (34), iddiaya göre eski eşiyle sosyal medyada canlı yayın yapan Taner A.’ya bıçakla saldırdı. Kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi bıçaklanarak yaralandı.

En zengin 4 Afrikalının servetinin yüzde 1’i kıtanın tüm sorunlarını çözebilir

Afrika kıtası yoksullukla boğuşuyor. Ancak sorun fakirlikte değil zenginlikte. IMF’nin Nisan 2024 Dünya Ekonomik Görünümü raporundaki verilerine göre, ülkelerin kişi başına düşen gayrisafi yurt içi hasılası (GSYH) göz önünde bulundurulduğunda …

Kosova Cumhurbaşkanı Osmani’den Trump açıklaması: Sırbistan’ın saldırmasını engelledi

Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, Sırbistan’ın yakın zamanda ülkesine saldırmasını ABD Başkanı Donald Trump’ın katılımıyla engellendiğinden emin olduğunu söyledi.

Özgür Özel’den Osman Gökçek’e tepki: Senin kursağından geçen her lokmada şaibe var utanmadan millete laf ediyor, bozuk tohum!

Özgür Özel’den Osman Gökçek’e tepki: Senin kursağından geçen her lokmada şaibe var utanmadan millete laf ediyor, bozuk tohum!