Ordu’da Trafik Denetimleri: 21 Bin Araç Kontrol Edildi

Ordu’da Trafik Denetimlerinde Son Durum

Ordu’da polis ekipleri, trafik kazalarını azaltmaya yönelik yapılan denetimler kapsamında son bir haftada 21 bin 321 aracı ve sürücüsünü kontrol etti.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgilere göre, son bir hafta içinde Ordu genelinde meydana gelen 30 yaralanmalı trafik kazasında 52 kişi yaralandı. İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, denetimler sırasında 18 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 83 sürücüye modifiyeli araç kullanmaktan, 33 sürücüye hatalı şerit değiştirmekten, 107 sürücüye kırmızı ışık ihlalinden, 864 sürücüye hız sınırlarını aşmaktan, 126 sürücüye seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 102 sürücüye emniyet kemeri kullanmamaktan, 180 sürücüye kask kullanmamaktan ve 1 sürücüye de drift yapmaktan cezai işlem uyguladı.

Denetimler sonucunda toplamda 21 bin 321 araç kontrol edilirken, 3 bin 43 sürücüye çeşitli maddelerden işlem yapıldı. 52 araç trafikten men edilirken, 18 sürücünün sürücü belgesi geri alındı. Ekiplerin denetimlerine devam edeceği bildirildi. – ORDU

Related Posts

DEM Parti, Meclis’te Sırrı Süreyya Önder için taziyeleri kabul etti

DEM Parti, Meclis’te Sırrı Süreyya Önder için taziyeleri kabul etti

‘Sazan sarmalı’ dolandırıcılığında 6 tutuklama: Hesaplardaki hareketlilik 70 milyon lira…

Kırklareli merkezli, ‘sazan sarmalı’ yöntemiyle dolandırıcılık yapıp, yasa dışı bahis oynatanlara yönelik polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Şüphelilerin bankada hep hareketlerinin 70 milyon 646 bin 466 lira olduğu belirlendi.

Bahçeli’den DEM Parti’ye taziye ziyareti: Sırrı Süreyya Önder için TBMM’de düzenlenen programa katılıyor

Sırrı Süreyya Önder, TBMM’de anılıyor. Anma törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılıyor.

78 yıldır bitmeyen bir kriz: Hindistan ve Pakistan, Keşmir nedeniyle bir kez daha savaşın kıyısında | Keşmir’in çatışmalarla dolu tarihi…

Hindistan ordusunun, Pakistan ve Pakistan’a bağlı Azad Keşmir bölgesindeki “hedeflere” yönelik askeri operasyonu Asya’da tansiyonu yükseltip yeni bir savaş endişesini beraberinde getirdi. Bu son olay, uzun yıllardır devam eden gerginlikler zincirinin son halkası oldu.

TKG’den ‘üç fidan’ anması: ‘Düşlerindeki ülkeyi kuracağız’

TKG’nin ‘üç fidan’ için yaptığı anmada “Saltanatınızı sonra erdireceğiz. Deniz’in, Yusuf’un, Hüseyin’in düşlerindeki ülkeyi; tam bağımsız sosyalist Türkiye’yi kuracağız. Söz veriyoruz bu ülkeyi mutlaka kuracağız” ifadeleri kullanıldı.

AB, 2027 yılı sonuna kadar Rusya’dan gaz ithalatını durdurmayı hedefliyor

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Rusya’dan doğalgaz ve sıvılaştırılmış doğalgaz alımını 2027 yılı sonuna kadar kademeli olarak sona erdirmeye yönelik bir yol haritası hazırladı.