Özgür Özel’den, Tuncer Bakırhan’a taziye ziyareti

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın Babası Vefat Etti

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın babası Ali Bakırhan geçtiğimiz hafta hayata gözlerini yumdu. Yaşanan bu üzücü olay sonrasında siyaset dünyasından birçok isim taziye ziyaretlerinde bulundu.

CHP Lideri Özgür Özel, Bakırhan’a taziye ziyareti için DEM Parti Genel Merkezi’ne gitti. Özel’e ziyaretinde; CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner eşlik etti.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, Özel’i genel merkezin kapısında karşıladı ve ağırladı. Bu tür zor zamanlarda siyasetçiler arasındaki dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.

Related Posts

Sel baskını İtalya ve Fransa’da can aldı: 16 bölgede kırmızı alarm verildi

Avrupa, aşırı sıcak hava dalgası ve ani sel felaketleriyle mücadele ediyor. İtalya ve Fransa’da can kayıpları yaşandı, olağanüstü tedbirler alındı.

Ali Altınbaş yaşamını yitirdi

Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş, uzun süredir mücadele ettiği hastalığı nedeniyle 69 yaşında yaşamını yitirdi.

Altın beyin engel tanımadı

Yüzde 60 görme engelli Serçe, 5 yıl önce üniversite sınavında şampiyon oldu. Okulunu birincilikle bitirdi. Serçe şimdi Cambridge’ten tam burslu kabul aldı.

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

Gözlerin çevrildiği CHP’nin kurultay davası bugün: Hangi kararlar çıkabilir? Mutlak butlan çıkarsa ne olur?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde gözler bugün görülecek kurultay davasının duruşmasında. Kurultayın iptali istemiyle açılan davada yeni duruşma Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülecek.

Mansur Yavaş Sözcü’yü X’te rezil etti

Sözcü Gazetesi’nin manşetinde yer alan Mansur Yavaş’ın ‘Bu saatten sonra Kılıçdaroğlu’yla görüşmem’ haberi yalan çıktı. Mansur Yavaş sosyal medya hesabından ‘Böyle bir sözüm yok’ dedi.