Özgür Özel’e yumruklu saldırıda yeni ayrıntılar… ‘Makam aracı otoparka alınmadı’ iddiası!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Şikayetçi Oldu: Makam Aracı Otoparka Alınmadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in cenaze töreninin düzenlendiği Atatürk Kültür Merkezi’ne (AKM) girişinde yaşanan olayla ilgili tartışmalara son vermek için harekete geçti. Edinilen bilgilere göre, Özel, makam aracının kapalı otoparka alınmaması nedeniyle İstanbul Valiliği’ne şikayette bulundu. Olayın detaylarına göre;

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in cenaze töreni için Taksim Atatürk Kültür Merkezi’ne (AKM) gelen Özgür Özel’in makam aracı otoparka alınmadı. Bu durum nedeniyle Özel, cenaze töreninin ardından aracına ulaşmak için yürüyerek AKM dışına çıkmak zorunda kaldı ve bu esnada Selçuk Tengioğlu’nun fiziksel saldırısına uğradı.

İddialara göre, makam aracının otoparka alınmaması talimatını İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Özbek’in verdiği iddia edildi. Bunun üzerine, CHP İstanbul İl Örgütü, olay ve Murat Özbek hakkında İstanbul Valiliği’ne şikayette bulundu.

Related Posts

Operasyonda dikkat çeken isim: Hayrettin Mermer,.. Hem parti kurucusu hem futbol takımı sponsoru

İtirafçı olan suç örgütü lideri Aziz İhsan Aktaş’ın iddialarının ardından bu sabah düzenlenen şafak operasyonlarında dikkat çeken bir isim gözaltına alındı. Sivasspor’un isim sponsoru EMS Yapı’nın sahibi Hayrettin Mermer, gözaltına alınan isimler arasında yer aldı. Mermer aynı zamanda Yavuz Ağıralioğlu’nun kurduğu Anahtar Parti’nin kurucu üyeleri arasında bulunuyor.

Gözaltı dalgası sonrası CHP MYK acil toplanıyor!

Adana, Antalya ve Adıyaman’da belediyelere yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında belediye başkanlarının gözaltına alınmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, saat: 10.30’da parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile toplantı yapacağı öğrenildi.

İYİ Parti liderinden ‘CHP’ operasyonlarına tepki: ‘Patron çıldırdı!’

Aziz İhsan Aktaş suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Adana, Adıyaman ve Büyükçekmece belediyelerinden isimlerin de yer aldığı 10 kişi gözaltına alındı. Antalya’da ise ayrı bir rüşvet soruşturması kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında gözaltı kararı verildi.

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Demirtaş ziyaretini anlattı: Yeni çözüm sürecinde çözüm için “parlemento” vurgusu yaptı

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Demirtaş ziyaretini anlattı: Yeni çözüm sürecinde çözüm için “parlemento” vurgusu yaptı

İstanbul’da baba cinayeti: Oğlu kanlı eşyaları çöpe attı, anne evi temizledi

İstanbul Eyüpsultan’da tartışma sırasında Recep Kütükçü’yü bıçaklayarak öldürdükleri iddia edilen anne ve iki oğlu gözaltına alındı. Polisin yaptığı detaylı çalışmada ise olay sonrası şüphelilerin evdeki bazı eşyaları çöpe attıkları güvenlik kameralarına yansıdı.

Rusya – Azerbaycan gerilimi tırmanırken Azeri medyasından büyük iddia: Azerbaycan, Rusça’yı okullardan çıkartıyor

Azerbaycan’da eğitim dili Azerbaycanca ve İngilizce ile sınırlandırılıyor. Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre, Rusça eğitim veren okulların üç yıl içinde aşamalı olarak kapatılması planlanıyor. Üniversitelerde de 2025-2026 döneminden itibaren Rusça eğitim son bulacak. Resmî açıklama gelmese de velilere gönderilen mesajlar, sürecin başladığını gösteriyor.