Sibel Can hüngür hüngür ağladı! Volkan Konak’ın haberini alır almaz hastaneye koştu…

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) verdiği konser sırasında sahnede fenalaşan Volkan Konak’ın ölümü sanat dünyasını yasa boğarken, ünlü şarkıcı Sibel Can’ın, Konak’ın bulunduğu hastaneye geldiği anların görüntüsü ortaya çıktı.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Gözyaşları içinde hastaneye gelen Sibel Can’ın o anları yürekleri sızlattı. Sibel Can, ağlayarak ilerlerken basının sorularını da yanıtsız bıraktı.

’25 DAKİKA YAŞAM DESTEĞİ UYGULANDI’

Volkan Konak’ın sağlık durumuna ilişkin Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

“Sanatçı 00.17’de hastanemize ‘Ex duhul’ olarak giriş yapmış ve vakit kaybetmeden CPR (Temel Yaşam Desteği) odasına alınmıştır. Burada anestezi uzmanı, acil servis hekimleri, iç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından 25 dakika süreyle ileri yaşam desteği uygulanmıştır.

Ancak yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen yanıt alınamamıştır. Sanatçı Volkan Konak, tüm tıbbi çabalara rağmen, geçirmiş olduğu klinik süreç göz önünde bulundurularak, saat 00.42’de hayatını kaybetmiş (Ex kabul edilmiş) ve CPR’a son verilmiştir.”

Related Posts

Üç harfli market zincirinde satılan zeytinyağı markası hileli çıktı

Tarım ve Orman Bakanlığı, hileli gıda ürünleri listesini güncelledi. Üç harfli market zincirlerinde satılan zeytinyağında hile tespit edildi. Listenin geri kalanında ise sucuk, tereyağı, pide gibi birçok ürün dikkat çekti…

İstanbulluları tedirgin eden görüntü: Alg patlaması!

İstanbul’un Silivri Sahili, alg patlaması (su yosunu) nedeniyle yeşile büründü.

Kaboğlu’ndan Silivri ziyareti sonrası dikkat çeken açıklamalar

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kaboğlu, Silivri Cezaevi’ni ziyaret ettikten sonra dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bakan’a sert sözlerinin ardından tutuklanıp serbest kalmıştı: Avukat Bekiroğlu’nun avukatından dikkat çeken ‘özür’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un kardeşinin telefonundaki ByLock kayıtlarıyla ilgili sert eleştirilerinden sonra tutuklanan ve bugün tahliye edilen Avukat Burak Bekiroğlu’nun avukatı Serdar Öktem’den yazılı açıklama geldi. Bakan Tunç’tan özür dilediklerinin altını çizen Ökten ‘Özrümüzü samimiyetle ifade etmek isteriz’ dedi.

Muharrem İnce, İmamoğlu’nun notunu paylaştı: “Bir iktidarın en zayıf ve çaresiz hali, rakibini ve muhaliflerini tutuklaması”

Muharrem İnce, İmamoğlu’nun notunu paylaştı: “Bir iktidarın en zayıf ve çaresiz hali, rakibini ve muhaliflerini tutuklaması”

Taciz davasında şaşırtan karar… Manevi tazminattan vazgeçti

ABD’li aktris Blake Lively (37), rol arkadaşı Justin Baldoni’ye (41) karşı açtığı taciz davasında ‘manevi tazminat’ talebinden vazgeçti.