Transfer sezonunun hızlı takımlarından olan Beşiktaş, son olarak kadrosuna Belçikalı yıldız Leandro Trossard’ı kattı. Sonrasında Mohamed Salah ile görüşmelere başladı.

MENAJER KOMİSYONU
Beşiktaş, Salah ile sözleşme şartlarında anlaşma sağlarken menajer Ramy Abbas’ın talep ettiği yüksek komisyon nedeniyle sürecin uzadığı öne sürüldü.

Yaşananların ardından Başkan Serdal Adalı, görüşmelerde aceleci davranmazken kontrollü bir strateji izledi.
GERİ ADIM ATTI
Oyuncu cephesinin başlangıçta yüzde 35 seviyesinde komisyon talep ettiği, Beşiktaş’ın ise bu oranı kabul etmediği belirtildi. Fanatik’in haberine göre pazarlıkların ardından Ramy Abbas’ın talebinde geri adım attığı ve komisyon oranını aşağı çekmeye başladığı ifade edildi.

Bu gelişmeyle birlikte transferin önündeki en önemli pürüzün büyük ölçüde ortadan kalktığı haberde belirtilenlerden.
Görüşmelerin planlandığı şekilde tamamlanması halinde Beşiktaş’ın Mohamed Salah transferini kısa süre içinde resmen duyuracağı iddia edildi.