İstanbul’da feci kaza kameraya yansıdı! Yokuştan kayan araç kadın ezdi

Fatih Balat’ta Yaşanan Talihsiz Kaza!

Dün saat 15.55’te Fatih Balat’ta gerçekleşen olayda bir otomobilin kaza yapmasıyla 3 kadın büyük bir korku yaşadı. Sancaktar Yokuşu’nu çıkmaya çalışan araç, yağmurun etkisiyle kontrolünü kaybederek geri geri kaymaya başladı. Kadınlardan 2’si kaçmayı başarırken, diğeri aracın altında sıkışarak ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar hemen olay yerine koşarak kadına yardım etti.

Kazaya ilişkin olay yerinde yapılan incelemelerde, neredeyse her gün benzer olayların yaşandığı ve çevre sakinlerinin birçok kez yetkililere şikayette bulunduğu ortaya çıktı. Ancak ne yazık ki, henüz herhangi bir önlem alınmamış durumda. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yerel Halk Temkinli:

Olayı gören esnaf Mehmet Çoşkun, “Yokuşun sürekli trafiğe açık olması nedeniyle sürekli kazalar yaşanıyor. Bu durumu yetkililere ilettik ancak bir sonuç alamadık. Yokuşun trafiğe kapatılmasını istiyoruz. Burada her gün kaza oluyor ve bu çok tehlikeli bir durum. Yetkililerin bir an önce bu konuya müdahale etmelerini arzu ediyoruz” dedi.

Related Posts

Operasyonda dikkat çeken isim: Hayrettin Mermer,.. Hem parti kurucusu hem futbol takımı sponsoru

İtirafçı olan suç örgütü lideri Aziz İhsan Aktaş’ın iddialarının ardından bu sabah düzenlenen şafak operasyonlarında dikkat çeken bir isim gözaltına alındı. Sivasspor’un isim sponsoru EMS Yapı’nın sahibi Hayrettin Mermer, gözaltına alınan isimler arasında yer aldı. Mermer aynı zamanda Yavuz Ağıralioğlu’nun kurduğu Anahtar Parti’nin kurucu üyeleri arasında bulunuyor.

Gözaltı dalgası sonrası CHP MYK acil toplanıyor!

Adana, Antalya ve Adıyaman’da belediyelere yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında belediye başkanlarının gözaltına alınmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, saat: 10.30’da parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile toplantı yapacağı öğrenildi.

İYİ Parti liderinden ‘CHP’ operasyonlarına tepki: ‘Patron çıldırdı!’

Aziz İhsan Aktaş suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Adana, Adıyaman ve Büyükçekmece belediyelerinden isimlerin de yer aldığı 10 kişi gözaltına alındı. Antalya’da ise ayrı bir rüşvet soruşturması kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında gözaltı kararı verildi.

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Demirtaş ziyaretini anlattı: Yeni çözüm sürecinde çözüm için “parlemento” vurgusu yaptı

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Demirtaş ziyaretini anlattı: Yeni çözüm sürecinde çözüm için “parlemento” vurgusu yaptı

İstanbul’da baba cinayeti: Oğlu kanlı eşyaları çöpe attı, anne evi temizledi

İstanbul Eyüpsultan’da tartışma sırasında Recep Kütükçü’yü bıçaklayarak öldürdükleri iddia edilen anne ve iki oğlu gözaltına alındı. Polisin yaptığı detaylı çalışmada ise olay sonrası şüphelilerin evdeki bazı eşyaları çöpe attıkları güvenlik kameralarına yansıdı.

Rusya – Azerbaycan gerilimi tırmanırken Azeri medyasından büyük iddia: Azerbaycan, Rusça’yı okullardan çıkartıyor

Azerbaycan’da eğitim dili Azerbaycanca ve İngilizce ile sınırlandırılıyor. Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre, Rusça eğitim veren okulların üç yıl içinde aşamalı olarak kapatılması planlanıyor. Üniversitelerde de 2025-2026 döneminden itibaren Rusça eğitim son bulacak. Resmî açıklama gelmese de velilere gönderilen mesajlar, sürecin başladığını gösteriyor.