Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul’daki Özel Hastanede Şok İddialar Ortaya Atıldı!

Bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapması için zorlama yapıldığını sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı konuyu soruşturuyor.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görevli doktor Emrah Ergün ise sosyal medyada yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmalarına zorlandıklarını ve karşı çıktıklarında tehdit edildiklerini ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıklayarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler sürmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” dedi.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Müze müdürü, ‘izinsiz uygulama’ kararındaki araziyi kendine almış

Antalya’nın Demre ilçesinde görevden uzaklaştırılan Müze Müdürü Nilüfer Sezgin’e, birinci derecede arkeolojik sit alanına villa yapmak nedeniyle ‘kınama’, bu inşaatta müzeye ait resmi traktörü kullanmak nedeniyle de ‘uyarı’ cezası verildi. Aziz Nikolaos Anıt Müzesi’nin çatı sistemini de villa ve serasında kullanmakla suçlanan Sezgin’in bu soruşturması devam ederken, yeni görüntüler de ortaya çıktı.

Orta Doğu’da 5 gündür füze yağıyor: Siren sesleri hiç susmadı

İran ile İsrail arasındaki çatışmalar 5 gündür devam ediyor. İsrail’in başlattığı saldırı sonrası iki ülke birbirlerine adeta füze yağdırdı. 5 gündür devam eden karşılıklı saldırılarda iki ülkede de sivil can kayıpları yaşanırken İran’ın bazı üst …

Seçil Erzan davasında yeni gelişme

Yüksek karlı fon vaadiyle aralarında Fatih Terim ve Arda Turan gibi isimlerin de bulunduğu 30’dan fazla kişiyi dolandırdığı öne sürülen bank müdürü Seçil Erzan hakkında açılan davanın duruşması, 6 Ekim’e ertelendi. Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Bakan Tunç duyurdu: HSK daire başkanları belli oldu

HSK Birinci Daire Başkanlığı’na Turan Kuloğlu, İkinci Daire Başkanlığına ve HSK Başkan Vekilliğine Fuzuli Aydoğdu seçildi. Gelişmeyi, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu.

ABD’ye giden konteynerin içinden çıktı: Ekipler ‘böylesi ilk’ dedi

ABD’de bir işletmeye ulaşan konteynerin içinden çıkan canlı, ekipleri bile şaşkına çevirdi… Yetkililer, “Bu bir mucize… Böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz” dedi.

Erdoğan’dan ‘Babalar Günü’ mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile Babalar Günü’nü kutladı.